Bestel het boek

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Ja, ik bestel het boek!
Bestel Boek

Over “Het Learning & Development Canvas”

In “Het Learning & Development Canvas” neemt Kim de Keijzer je mee in een relationele ontwerpaanpak om leren en ontwikkelen in te zetten als krachtig instrument om organisatiedoelen te halen. 

Het Learning & Development Canvas biedt een praktische en gestructureerde manier om effectieve leer- en ontwikkeltrajecten vorm te geven. Je doet dit samen met partners binnen en buiten de organisatie. Volg je de stappen in het canvas? Dan draagt leren & ontwikkelen direct bij aan je organisatiedoelen. Mooie bijvangst, je maakt aan iedereen duidelijk dat je als L&D-afdeling een spil vormt in de organisatie. 

Dit boek omvat alle tien stappen van het canvas. Het voorziet professionals van waardevolle inzichten, praktische tips en veel praktijkvoorbeelden om effectieve en impactvolle leer- en ontwikkeltrajecten te ontwerpen, te ontwikkelen en daarna te implementeren en borgen. 

Over de auteur

Als organisatie- en ontwikkeladviseur combineert Kim twee essentiële disciplines: organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van individuen binnen de organisatie. 

Ze doorbreekt de traditionele scheiding tussen deze domeinen en benadrukt hun onderlinge afhankelijkheid. 

Met een sterke motivatie om succesvolle organisaties te creëren, brengt Kim mensen samen, benut hun unieke talenten en stimuleert samenwerking om ideeën en oplossingen te bedenken en zo doelen te halen.

Productgegevens boek
  • Auteur: Kim de Keijzer
  • Uitgever: Kerne
  • Drukker: Probook, Utrecht
  • Paperback: 208 pagina’s
  • ISBN nummer: 978909037942