Selecteer een pagina

Over Kerne

Over Kim de Keijzer

Organisaties helpen om hun leer- en ontwikkeltrajecten zo in te richten dat ze bijdragen aan performance om zo succesvoller te worden; dat is voor mij één van de hoofdredenen om te ondernemen. In mijn visie is dat altijd een gezamenlijke inspanning waar ik als externe op zoek ga naar verbinding tussen mensen en we een beweging creëren naar een leven lang leren & ontwikkelen.

Sinds 2012 ben ik op zoek naar methodes om het ‘in-beweging-komen’ proces te versnellen. Dat was het begin van Kerne. Ik maak gebruik van diverse methodes om zoveel mogelijk input te krijgen van de organisatie. Een van die methodes is Lego Serious Play. Een erg leuke en effectieve methode om ieders standpunten zichtbaar te maken en consensus te krijgen over de meest uiteenlopende kwesties.

Ik geloof dat als we stoppen met spelen, we ook onze creativiteit uitzetten. En juist die creativiteit zorgt ervoor dat we blijvend kunnen omgaan met de steeds veranderende wereld. Af en toe spelen op het werk kan het verschil maken, zoals ik beschrijf in het inspiratieboekje ‘Buutvrij’. Dat spelen niet kinderachtig is, bewijzen de serieuze organisaties die ik door de jaren heen heb mogen adviseren en trainen.

 

Kim de Keijzer | organisatie- en ontwikkeladviseur | docent Opleidingskunde | certified Lego Serious Play facilitator 

Onze partners

ICM

Kim is één van de docent-trainers post-HBO Opleidingskunde en de Trainersopleiding van ICM. Daarnaast verzorg ik voor hen ook incompany trajecten. ICM is al voor de derde keer op rij verkozen tot de beste opleider van Nederland. De post-hbo Opleidingskunde is speciaal geschikt voor iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met bedrijfsopleidingen of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen. Voor meer informatie kijk op de site van ICM.

Develhub

Kerne is aangesloten bij Develhub. Develhub is een onafhankelijke platform dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Kerne volgt daarmee ook de Beroepscode van Develhub. Wij werken graag samen met andere vakprofessionals die aangesloten zijn bij Develhub in de uitvoering van onze trajecten. 

Association of Master Trainers in LSP

Kerne is aangesloten bij the Association of Master Trainers in LEGO SERIOUS PLAY. Kim mag zich certified facilitator in the LEGO SERIOUS PLAY methode noemen. Zij begeleidt als facilitator bijeenkomsten waar deze methodiek wordt ingezet. De association is opgericht door de bedenkers van de methode Per Kristiansen en Robert Rasmussen. De associatie heeft een actieve en bloeiende community. Meer weten over de associatie? Ga dan naar de site van de Association. Meer weten over LEGO SEROUS PLAY? Klik hier.

Stuur ons een bericht

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een vraag na aanleiding van wat je gelezen hebt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Als fysiek ontmoeten even niet mogelijk is, geen zorgen, wij zijn online zeer bedreven.
Al gaat er niets boven een echte bak koffie tijdens een echte kennismaking!

14 + 4 =

Info

Kerne | van Aldenburglaan 7
6865 BX Doorwerth
info@kerne.nl
+31 648 563050
kvk: 56532296
iban: NL21INGB0 00622 49 08
btw: NL001834765B80