Over mij

Als organisatie- én ontwikkeladviseur koppel ik twee disciplines aan elkaar: organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van de mensen in de organisatie. Het valt me op dat deze twee aspecten vaak nog los van elkaar worden gezien, terwijl ze juist samen zoveel meer impact kunnen maken.

Mijn drijfveer is om organisaties te helpen als collectief succesvol te zijn en te blijven door aandacht te hebben voor de impact van organisatieverandering op de mensen in de organisatie en vice versa.

Daarbij zoek ik altijd naar verbinding, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan ideeën, oplossingen en denkrichtingen die nodig zijn om onze doelen te behalen. Ik luister naar wat mensen willen, moeten en kunnen, en breng dit samen in impactvolle leer- en ontwikkeltrajecten waarbij de randvoorwaarden goed zijn ingevuld. Vaak vervul ik een tijdelijke rol, waarbij ik ervoor zorg dat er structuur ontstaat en de koers duidelijk is.

Door ervoor te zorgen dat iedereen in de organisatie vanuit de juiste positie is aangesloten, zijn zij vervolgens zelf prima in staat om de ideeën in de praktijk te brengen en te verbeteren. Het uiteindelijke resultaat is een sterk collectief, waarin iedereen begrijpt welke rol hij of zij heeft en hoe dit van invloed is op het geheel. Samen zetten we ons in voor de duurzame groei en ontwikkeling van de organisatie en de mensen in die organisatie.”