Training: Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas

Info over de training Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas:

Wil je ontdekken hoe je van leren en ontwikkelen een krachtig instrument kunt maken in jouw organisatie? Benieuwd naar de geheimen achter het stellen van doelen, het betrekken van mensen en het ontwerpen van effectieve leertrajecten? Wil je vooral praktisch aan de slag, inzichten uitwisselen met medecursisten en persoonlijke begeleiding krijgen van een Learning & Development expert? Ontdek het Learning & Development Canvas en bouw niet alleen aan jullie gewenste leercultuur met behulp van impactvolle leer- en ontwikkeltrajecten, maar leer ook hoe je deze kunt borgen.

Volg de vierdaagse training ‘leren & ontwikkelen met het L&D Canvas’ en laat je inspireren om met leren en ontwikkelen impact te maken in jouw organisatie!

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor Learning & Development en HR professionals die meer impact willen maken met leren en ontwikkelen. Daarbij is je voorkennis minder belangrijk. Je bent misschien in het vak ‘gerold’ en doet veel op gezond verstand, of je bent expert op het gebied van HR, maar mist een L&D-toolbox. Dat maakt niet uit. Belangrijk is vooral dat je tijdens de training aan de slag kunt met L&D-vraagstukken in jouw eigen praktijk. 

Resultaat

 • Je kent jouw (gewenste) leercultuur en stemt deze af.
 • Je voert gesprekken met opdrachtgevers en adviseert over de impact van leren en ontwikkelen.
 • Je identificeert en begrijpt de unieke behoeften van verschillende doelgroepen.
 • Je brengt in kaart hoe je in jouw organisatie performance kunt versnellen.
 • Je ontwerpt boeiende leertrajecten die de prestaties en betrokkenheid van medewerkers stimuleren.
 • Je implementeert, evalueert en borgt en vergroot de effectiviteit van je leerprogramma’s en je leercultuur.
 • Je wordt lid van de Learning & Development Canvas community!

“Kim is zeer open, kundig en geeft ruimte om met elkaar onze inzichten te delen. Dubbel en dwars waard voor onze organisatie daardoor.”

“Ze legt de te behandelen leerstof duidelijk uit en houdt iedereen bij de les met mooie voorbeelden en geeft voldoende ruimte voor vragen en oefenen.”

“Superkundig en kan goed de koppeling naar de praktijk maken!”

“Kim is een expert in het vakgebied en een ervaren, warme docent.”

Meer over de Training: Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas

Vierdaagse met vooral veel praktijk

Klaar om learning & development duurzaam vorm te geven in jouw organisatie? Schrijf je nu in voor deze training en word een expert in het transformeren van leren en ontwikkelen in organisaties met behulp van het Learning & Development Canvas.

In deze vier dagen behandel je op een praktische manier alle stappen van het L&D Canvas. Jouw eigen praktijkcasus loopt als een rode draad door de training heen. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor leren van en met elkaar en gebruiken we professioneel spel! Waar wacht je nog op?

Thema’s training: Duurzaam Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas
 • Dag 1: Bouwen aan een sterke basis: aan de slag met leercultuur, doelen en partners en leveranciers.
 • Dag 2: Ingrediënten van impactvolle leertrajecten: doelgroep, gaps in taakuitvoering en performance versnellers.
 • Dag 3: Ontwerpen van impactvolle leertrajecten: ontwerpen en ontwikkelen.
 • Dag 4: Implementeren en duurzaam bestendigen: implementeren, evalueren, borgen en in verbinding blijven.
Praktisch:

Op dit moment wordt de training op 2 locaties aangeboden: Utrecht & Zwolle. Maar ben je met een klein team en wil je de training liever op jouw eigen locatie incompany organiseren, dan kan dat natuurlijk. Neem voor een persoonlijk voorstel contact met mij op.

We verblijven in Utrecht en Zwolle op toplocaties die met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. De training gaat door als er minimaal 6 inschrijvingen zijn. We werken in kleine groepen met maximaal 10 deelnemers. Uiterlijk 3 weken voor de startdatum hoor je of er voldoende aanmeldingen zijn.

De investering van de gehele training met vier bijeenkomsten is 1.695 euro exclusief BTW. Arrangement is hierbij inbegrepen. Deelnemers krijgen na de definitieve aanmelding het boek ‘Het Learning & Development Canvas’ of een korting als zij het boek al in bezit hebben. Betaling gaat via een factuur die voldaan moet zijn voor de start van de training. Meer informatie volgt na de aanmelding en is ook te lezen in de algemene leveringsvoorwaarden.

Optioneel is het mogelijk om een coachingsarrangement af te sluiten.

Wil je eerst nog meer lezen over het Learning & Development Canvas voordat je je inschrijft voor de training: Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas? Lees hier verder!

Leergang: Duurzaam Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas

Naast de training: Leren & Ontwikkelen met het L&D Canvas kun je Kim via Kerne inschakelen om jouw organisatie te helpen learning & development echt op de kaart te zetten. Lees meer op de website van Kerne.